Pentuja odotettavissa joulukuussa 2019!


FTW Copperbirch Lancelot
FTW Copperbirch Lancelot

Lonkat: A/A

Kyynärpäät: 0/0

Silmät: terveet 4/2019

PRA/CNM/EIC/SD2 clear

Tuloksia: Irish Field Trial Winner

Lancelot RasdatassaPentueen sukutaulu

Seuraava pentue suunnitteilla "Lilalle" (Merryhunter Pink Velvet). Lila on erittäin miellyttävä luonteinen nuori narttu. Omaa suuren moottorin ja osaa rauhoittua,kun työt loppuvat. Lilan harrastusrepertuaari on laaja ja tuloksia on tullut joka lajissa, mitä kokeiltu. Päälajeina Lilalla on tottelevaisuuskokeet, joissa kilpailee erikoisvoittajaluokassa, ja noutajien metsästyskokeet. Lilalle kelpaa kaikki riista ja on vedessä elementissään. Lilaa käytetään aktiivisesti metsästyksessä. Lila on ollut koko ikänsä terve; ei kutinoita eikä vatsavaivoja. Lisäksi Lilalla on hyvä turkki.

Pentueen isä Copperbirch Lancelot "Lance" on Irlannista ja asuu nykyisin Ruotsissa. Lance on Irlannin Field Trial Winner. Lance on hyvin työskentelynhaluinen koira, joka tulee toimeen myös vieraiden ihmisten ja koirien kanssa.

Video Lancelotista

Lilan sivut

 


Merryhunter Pink Velvet
Merryhunter Pink Velvet

Lonkat: A/A

Kyynärpäät: 0/0

Silmät: terveet 2/2019

Selkä: LTV0,VA0,SP1

Tuloksia: Nome-B Alo1, WT 2*Alo1, Mejä 2*AVO1, Toko EVL3, RTK2, Agility Maksi1, BH, Näyttely H 

Lila KoiraNetissä

Myyn pennut vain metsästävään tai harrastavaan kotiin!

Merryhunter-pentu myydään:

* rekisteröitynä

* mikrosirulla tunnistusmerkittynä

* eläinlääkärin tarkastamana 

* useaan otteeseen madotettuna

Alustavia varauksia otan vastaan jo ennen pentujen syntymää. Pentujen synnyttyä ilmoitan varaajille sukupuoli- ja mahdollisen värijakauman ja tämän jälkeen sovimme tapaamisajan. Vierailijoita otan vastaan pentujen ollessa noin neljän viikon ikäisiä.
Pentu luovutetaan 7-8 viikon iässä ja se saa mukaansa oman pentupaketin ja hoito-ohjeet, lisäksi jokainen pennunostaja saa vuoden jäsenyyden Labradorinnoutajakerhossa ja Suomen Noutajakoirajärjestössä.
Merryhunter-pennun ostettuasi sitoudut kuvauttamaan koirasi lonkat ja kyynärpäät sekä tarkastuttamaan silmät virallisen kuvausiän täytyttyä (12kk). Toivon myös,että kasvattini käytettäisiin taipumuskokeissa, vaikka muuten ei kilpailulajeja harrastettaisi.
En myy kasvattejani pelkiksi kotikoiriksi, vaan edellytän että koiralle tarjotaan aktiivinen metsästävä tai harrastava koti. En myöskään myy kasvattejani tarhakoiriksi. Labradorinnoutaja on jakaantunut näyttely- ja käyttölinjoihin. Lisätietoa linjaeroista ja terveydestä löydät rodun Jalostuksen tavoite ohjelmasta.

Kasvattajana annan elinikäisen tuen kasvateilleni ja toivon kuulevani niin iloista kuin suruista myös myöhemminkin.
Autan tarvittaessa koulutuksessa ja pyrin järjestämään kerran vuodessa pentutreffit/koulutuspäivän kasvateilleni.

Jos olet kiinnostunut Merryhunter-pennusta, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin voimme jutella enemmän. En vastaa tekstiviestikyselyihin.