Ei pentuja tällä hetkellä. Myyn pennut vain metsästävään tai harrastavaan kotiin!

Merryhunter-pentu myydään:

* rekisteröitynä

* mikrosirulla tunnistusmerkittynä

* eläinlääkärin tarkastamana 

* useaan otteeseen madotettuna


Alustavia varauksia otan vastaan jo ennen pentujen syntymää. Pentujen synnyttyä ilmoitan varaajille sukupuoli- ja mahdollisen värijakauman ja tämän jälkeen sovimme tapaamisajan. Vierailijoita otan vastaan pentujen ollessa noin neljän viikon ikäisiä.

Pentu luovutetaan 7-8 viikon iässä ja se saa mukaansa oman pentupaketin ja hoito-ohjeet, lisäksi jokainen pennunostaja saa vuoden jäsenyyden Labradorinnoutajakerhossa.
Merryhunter-pennun ostettuasi sitoudut kuvauttamaan koirasi lonkat ja kyynärpäät sekä tarkastuttamaan silmät virallisen kuvausiän täytyttyä (12kk). Toivon myös,että kasvattini käytettäisiin taipumuskokeissa, vaikka muuten ei kilpailulajeja harrastettaisi.

En myy kasvattejani pelkiksi kotikoiriksi, vaan edellytän että koiralle tarjotaan aktiivinen metsästävä tai harrastava koti. En myöskään myy kasvattejani tarhakoiriksi. Labradorinnoutaja on jakaantunut näyttely- ja käyttölinjoihin. Lisätietoa linjaeroista ja terveydestä löydät rodun Jalostuksen tavoite ohjelmasta.

Kasvattajana annan elinikäisen tuen kasvateilleni ja toivon kuulevani niin iloista kuin suruista myös myöhemminkin.
Autan tarvittaessa koulutuksessa ja pyrin järjestämään kerran vuodessa pentutreffit/koulutuspäivän kasvateilleni.

Jos olet kiinnostunut Merryhunter-pennusta, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin voimme jutella enemmän. En vastaa tekstiviestikyselyihin.