Meillä on pentuja!

FI JVA ETHUSAN LYSTIKÄS

Lonkat: B/B
Kyynärpäät: 0/0
Silmät: OK
PRA & EIC clear N/N
NÄY: ERI
NOU1

SE JVA MERRYHUNTER PINK SKY

Lonkat: B/A
Kyynärpäät: 0/0
Silmät: OK
PRA & CNM clear by parentage


Jepen ja Pulmun 3 uros ja 6 narttupentua syntyivät 10.11.2021. Kaikki pennut ovat mustia. Muutama pentu etsii vielä omaa kotia. Jos etsit metsästys-, työ-tai aktiivista harrastuskoiraa ota rohkeasti yhteyttä!

Ethusan Lystikäs "Jeppe" on 10-vuotias virkeä keltainen herrasmies. Jeppe on luonteeltaan erittäin kiltti ja avoin, ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Jeppe on hyvä nenänkäyttäjä ja on Suomen jälkivalio. Isäntänsä kanssa Jeppe on käynyt syksyisin käytännön metsällä. Jeppe on hyväluustoinen ja rakenteinen uros, joka on palkittu näyttelyissä ERI:llä. Jeppe omaa oikeanlaisen tuplaturkin. Suvuiltaan Jeppe edustaa ns. vanhoja linjoja ripauksella amerikkalaista käyttölinjaa. 

Merryhunter Pink Sky "Pulmu" on luonteeltaan avoin ja tulee toimeen hyvin vieraiden ihmisten ja koirien kanssa. Pulmu on Ruotsin jälkivalio. Pulmun kanssa on treenattu nomea, mutta ei kilpailtu. Pulmu on hyvä markkeeraaja ja tekee hyvää hakua.  Pulmu on kooltaan keskikokoinen liioittelematon narttu, jolla on kohtuullinen turkki. Pulmu tulee pentueesta, joka on hyvin tasainen ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen.
Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä koiria, jotka eivät kärsi allergioista tai muista iho-ongelmista.  

Odotan näistä pennuista keskikoisia, hyväluustoisia ja hyväturkkisia labradorinnoutajia. Erityisesti käytännön metsästykseen ja jäljestykseen sopivia yksilöitä, mutta myöskin kaikenlaiseen muuhun aktiiviseen harrastamiseen ja työkoiriksi.                                                                                                            Pentueen sukutaulu


Myyn pennut vain metsästävään tai aktiivisesti harrastavaan kotiin!

Merryhunter-pentu myydään:

* rekisteröitynä

* mikrosirulla tunnistusmerkittynä

* eläinlääkärin tarkastamana 

* useaan otteeseen madotettuna

Alustavia varauksia otan vastaan jo ennen pentujen syntymää. Pentujen synnyttyä ilmoitan varaajille sukupuoli- ja mahdollisen värijakauman ja tämän jälkeen sovimme tapaamisajan. Vierailijoita otan vastaan pentujen ollessa noin neljän viikon ikäisiä.

Pentu luovutetaan 7-8 viikon iässä ja se saa mukaansa oman pentupaketin ja hoito-ohjeet, lisäksi jokainen pennunostaja saa vuoden jäsenyyden Labradorinnoutajakerhossa.
Merryhunter-pennun ostettuasi sitoudut kuvauttamaan koirasi lonkat ja kyynärpäät sekä tarkastuttamaan silmät virallisen kuvausiän täytyttyä (12kk). Vaatimuksena on myös,että kasvattini käytetään taipumuskokeissa, vaikka muuten ei kilpailulajeja harrastettaisi.

En myy kasvattejani pelkiksi kotikoiriksi, vaan edellytän että koiralle tarjotaan aktiivinen metsästävä tai harrastava koti. En myöskään myy kasvattejani tarhakoiriksi. Labradorinnoutaja on jakaantunut näyttely- ja käyttölinjoihin. Lisätietoa linjaeroista ja terveydestä löydät rodun Jalostuksen tavoite ohjelmasta.

Kasvattajana annan elinikäisen tuen kasvateilleni ja toivon kuulevani niin iloista kuin suruista myös myöhemminkin.
Autan tarvittaessa koulutuksessa ja pyrin järjestämään kerran vuodessa pentutreffit/koulutuspäivän kasvateilleni.

Jos olet kiinnostunut Merryhunter-pennusta, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin voimme jutella enemmän. En vastaa tekstiviestikyselyihin.

Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!